Lava Puzzle ''Çiçekler Yin ile Yang'' 300 parça

  Lava Puzzle  Çiçekler Yin ile Yang 300 parça   Sevgili puzzleseverler; King of Puzzle'ın yeni çıkan modelleriyle corona virüsün hüküm ...

 

Lava Puzzle  Çiçekler Yin ile Yang 300 parça

 

Sevgili puzzleseverler;

King of Puzzle'ın yeni çıkan modelleriyle corona virüsün hüküm sürdüğü kış günlerinde evlerde daha çok vakit geçirecekmişiz gibi görünüyor.

Sosyal hayatımızı olumsuz olarak etkilese de, olumlu tarafından bakarsak bu durum bizleri sevdiğimiz hobilerle uğraşmaya itiyor.Kimimiz kitap okuyor,kimimiz el işi,kimimiz resim yapıyor.

Bence herhangi bir hobi edinmek yaşamın tamamlayıcı parçalarından biri....Ben de en sevdiğim şeyi benim tamamlayıcı parçam olan puzzle hobim ile ilgili yenilikleri buradan sizlerle paylaşmaya çalışıyorum.
King of puzzle,hızlı gelişimiyle,yepyeni tasarımlarıyla,ürün çeşitliliğiyle beni şaşırtmaya ve etkilemeye devam ediyor.
King of Puzzle'ın bu defaki sürprizi .''Lava Puzzle'' adıyla sunulan 300 parçalık daire puzzle.

Bana gönderilen model,Çiçekler Yin ile Yang, isimli Lava Puzzle...Görsel kırmızı ve beyaz olarak ikiye bölünmüş.

İçerikten önce biraz kutu tasarımından bahsetmek istiyorum. Lava Puzzle kutusu ilk bakışta  bir tekerlek gibi görünmesine rağmen kutunun kapağını kaldırdığınızda karşımıza kare formunda bir kutu tasarımı ortaya çıkıyor.

Puzzle parçaları iki yuvarlak kapak arasında kare kutu içinde bulunuyor. Ön kapakta her zamanki gibi puzzle'ın teması yer alıyor.bu kapağı kaldırıp,kare haznenin oyuklarına takıp, üstteki fotoğrafta göreceğiniz gibi kapağı dikey hale getirebiliyorsunuz. 

Hazne bir nevi stand olarak kullanılabilir,çok pratik bir tasarım olmuş,puzzle kutusunun ürünün kendisi gibi tamamiyle ahşap olduğunu da ekleyelim.

Yeni satışa çıkan Lava Puzzle'ın 12 farklı modeli mevcut , bu modellerden 4 tema 300 parçalı, 8 tema ise 50 parçalı modellerden oluşuyor.

Hayvanlar dünyası araçlar konseptiyle çıkan 50 parçalı Lava Puzzle modelleri özellikle çocukların ilgisini çekmeye aday.

 

Gelelim Lava Puzzle içeriğine,puzzle daire şeklinde olduğu için,standart olmayan sıradışı eğlenceli parçalara sahip olduğunu söylememe gerek yok sanırım. 

Parçalar küçük değil,gayet elinize gelir büyüklükte,bütüne bakıldığında parçaların merkezden döne döne dışarıya doğru dizildiğini  görüyoruz,yani yaparken iç taraftan  başlayıp bir düzen şeklinde dönerek yapabileceğiniz gibi,içinizden geldiği gibi de yapabilirsiniz.😎

Ben,önce çerçeveyi birleştirdim,daha sonra parçaları renk gruplarına ayırdım, elimdeki bu model iki rengin hakim olduğu çiçekli bir tema olduğu için,hemen kırmızlar ve beyazlar olarak 2 renk grubu yaptım,ayırdığım grupta, çiçeklerin göbeklerini kendime referans alarak ilerledim.

Birleştirme sürecinde zorlamayan hatta çok keyif alınarak yapılan eğlenceli bir puzzle,sonuç olarak daire şekilli Lava Puzzle modelleri,puzzle yapma hazzını ve eğlenceyi yüzde yüz size veriyor.

Parçaların birbiriyle uyumu,kesim kalitesi,puzzle'ın verdiği keyif,bütün kriterleriyle benim gözümde sınıfı geçti...😉👍

Lava Puzzle 300
 

Lava Puzzle'ın 300 parçalık olması sizi yanıltmasın,tamamlandığı zaman duvarınızda görmek isteyeceğiniz büyüklükte 42,5cm ölçülerinde göz alıcı bir puzzle ortaya çıkıyor.(50 parçalı Lava Puzzle modellerinin tamamlanmış ölçüsü 30cm)
Kısaca söylemek gerekirse,eğlence garantili ''Lava Puzzle'' deneyimini herkese tavsiye ediyorum.

Puzzle Künyesi :
Marka Adı : King of Puzzle
Puzzle Adı : Çiçekler Yin ile Yang
Parça Sayısı : 300
Bitmiş Puzzle Çapı: 42,5 cm
Ahşap Kutu Boyutu: Çap 23 cm x Yükseklik 5,5 cm
Materyal : Ahşap
Ürün Kodu:  LV4-CCC
Üretim Yılı : 2020
Üretim yeri : Türkiye
Kayıp Parça Desteği: Yok

COMMENTS

BLOGGER: 8
  1. Süper bilgiler için teşekkür. bu puzzleın yapıştırmasını nasıl yaparız? karton puzzler gibi olurmu? püf noktaları varmı? thnx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili selçuk,king of puzzleın normal 1000lik puzzlelarında şişeiçinde sıvı yapıştırıcısı çıkıyor.onunla ön yüzeyinden yapıştırabileceğin gibi,normal karton puzzlelarda kullandığımız sıvı yapıştırıcıyı da kullanabilirsin.sadece yapıştırırken parçaları sıkıştırman gerekiyor.ahşap olduğu için karton puzzleın sıkılığında olmadığı için parçalar,bittiğinde biraz gevşek oluyor.yapıştırırken elinle biraz sıkılaştırma yapıp puzzleı forma sokman gerekiyor. bir de aşağıda Nida'ya verdiğim cevabı okuyabilirsen çok memnun olurum. ben tşk ederim esas takip ettiğin için :)

      Sil
  2. Renkler çok güzel bu puzzleı nasıl çerçeveletebiliriz. ben alıp duvara asmak istiyorum lava puzzle ilk defa duyuyorum kalitesi nasıl acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bildiğim kadarıyla, normal çerçeveciler daire şeklinde çerçeve yapmıyorlar.hazır akrilik çerçeve de yok..açıkcası ben bunu direkt çerçeve yapmadan sıvı yapıştırıcıyla ön yüzeyinden yapıştırıp direkt duvara command çift taraflı bantla yapıştırırdım. Ya da hani şu dekoratif amaçlı tabaklar var ya,arkasında şövalesi olan tabaklar..puzzleı şövaleye oturtup salon süsü gibi vitrine koyardım mesela.

      Sil
  3. Hocam ahşap puzzle merakım var Türkiyede bulmak zor King of puzzle sizin sayenizde cesaret edip aldım severek yaptım. King of puzzle daha çok kampanya bekliyoruzzzz lütfennnn.
    Lava puzzle bütün modellerine bayıldım ama en çok sizin yaptığınız çiçekli olan modelini sevdim elinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili Nursena,gelişmeleri takip etmene ,king of puzzleı daha önceden deneyimlemene çok sevindim.king of puzzle kampanyalarını seve seve duyuracağım,ara ara indirimler yapıyorlar,firma sahiplerini bilgilendireceğim,merak etme :) çiçekli model hakikaten çok güzel.. takipte kal sevgili puzzledaşım:)))

      Sil
  4. Şok marketlerde satılan Manique 1000 parçalı puzzlelar hakkında bilgi verirmisiniz.alan arkadaşlarım çok kötü olduğunu söylüyorlar, Manique puzzle hakkında puzzle teacher ne düşünüyor acaba Teşekkür.

    YanıtlaSil
  5. sevgili hande benim haberim vardı bu yeni markadan fakat ben bulamadığım için şubelerde,alamadım.Dolayısıyla inceleyemedim,çevremden duyduduğum kadarıyla kalitesi kötüymüş,bitişik parçalar varmış çok. işte pandemi sürecinin doğurduğu sonuçlar diye düşünüyorum. kalitesiz,tek seferlik markalar benim gözümde.

    YanıtlaSil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Lava Puzzle ''Çiçekler Yin ile Yang'' 300 parça
Lava Puzzle ''Çiçekler Yin ile Yang'' 300 parça
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjC6q_QWXbU3FYb8fCAchMg3jOI0nZjjEru-ywtApAHsPEp_99e4cSXqXjLuJKAprukbB6oILtFuqXq4PNR2kBdHC4RUQQqKK7Lwuc5iBDVe0JCkdxCC8aG7jtoo1udK8r5pb8BZ3wLJ6zI/w640-h480/lava300-puzzle.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjC6q_QWXbU3FYb8fCAchMg3jOI0nZjjEru-ywtApAHsPEp_99e4cSXqXjLuJKAprukbB6oILtFuqXq4PNR2kBdHC4RUQQqKK7Lwuc5iBDVe0JCkdxCC8aG7jtoo1udK8r5pb8BZ3wLJ6zI/s72-w640-c-h480/lava300-puzzle.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2020/10/lava-puzzle-cicekler-yin-ile-yang-300.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2020/10/lava-puzzle-cicekler-yin-ile-yang-300.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content