Clementoni Puzzle'lar 23 Aralık Çarşamba Bim Marketlerde..!!

Clementoni Puzzle'lar 23 Aralık Çarşamba Bim Marketlerde..!! Sevgili Arkadaşlar; Yılbaşı öncesi Bim marketlerde ''High Quality...

Bim Clementoni Puzzle

Clementoni Puzzle'lar 23 Aralık Çarşamba Bim Marketlerde..!!

Sevgili Arkadaşlar;

Yılbaşı öncesi Bim marketlerde ''High Quality Fantasy'' serisinden 1000 parçalı üç kutu Clementoni puzzle satışa çıkacak.

Bim marketin 23 Aralık insörtlerinde yer alan görsellere bakılırsa ve son anda sürpriz bir değişiklik olmazsa, satışa çıkacak olan Clementoni puzzle'lar geçmiş aylarda satılanlanlarla aynı temalara sahip olacak.

Bu durum,temaları daha önce kaçıran puzzleseverler için iyi bir haber olsa da yeni görseller bekleyenler için hayal kırıklığı olacak gibi gözüküyor.

Bana sorarsanız Clementoni kalitesinin hatırı ve 24,90₺ uygun fiyatı için yine de alınır.

Sizlerin de değerli yorumlarınızı bu yazının altına bekliyorum.👀

barcodbarcod

Clementoni puzzle'ların kayıp parça destek prosedürünün  ne şekilde işlediği hakkındaki sorularınıza cevap olması açısından küçük bir açıklama yapmadan geçmeyelim.

"Arkadaşlar Clementoni kutularının yan yüzünde yer alan barkot kısmı kayıp/eksik  parça başvurularınız için gereklidir,puzzle'ınızı tamamlamadan son parçayı koymadan kutuları yırtmayın, atmayın kaybetmeyin" 


Clementoni puzzle'larda kayıp ve eksik parça taleplerinizin karşılanması için kutuların  içinden çıkan mavi başvuru formunu doldurup kutu barkotunu bu forma ekleyin.

Form üzerinde gerekli bilgiler doldurulduktan sonra karşı ödemeli olarak Clementoni Türkiye ofisine göndermeniz halinde kayıp/eksik parçalarınız adresinize gönderiliyor.

"Clementoni kayıp ve eksik parça taleplerini gerekli gördüğü taktirde yeni bir kutu puzzle göndererek telafi edebiliyor."

COMMENTS

BLOGGER: 18
  1. Harikasınız ❣️❣️❣️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siz daha harikasınız!!! çok çok sevgiler :)))

      Sil
  2. Bilgilendirme için teşekkür ederiz. 23 Aralık 2020 tarihinde Şok Markete de MONIQUE markalı puzzle geliyor.Daha önce bu markayı denemedik, kalitesi hakkında görüşleriniz olumlu ise alacağız. Şimdiden teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili metin beycim, öncelikle geç cevapladığım için kusura bakmayın.ailemde kronik hastalarım var.son zamanlarda hastanelerden dışarı çıkamadığım için online olamıyorum.monique puzzlelar daha önce bir kez şok marketlere geldi.fakat çoğu kişinin iade ettiğini öğrendim.parça kalitesi kesimin çok kötü olduğunu duydum.kendim açıkcası özellikle bu evde karantinalı dönemde pörtleyen ne olduğu belirsiz markaları pek incelemeye değer bulmuyorum.

      Sil
  3. Şok mağazasına da puzzle geliyor. Bilginize.

    YanıtlaSil
  4. sevgili takipçim evet bilgim dahilinde.fakat monique marka puzzleların kalitesi hakkında fazlaca olumsuz yorum aldım.kendim hiç tecrübe etmedim. pandemi döneminde bilmediğimiz çok fazla tek seferlik puzzle arkaları türedi.Ben hepsini incelemeye değer bulmuyorum.

    YanıtlaSil
  5. a101 de puzzle var 3 tane ben aldim katalogda yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili derya rica etsem puzzleların isim veya kodlarını bizimle paylaşır mısınız? marka neon mu?

      Sil
    2. 20502 buz mavisi, 20602 bahar zamani, 20603 kizil orman hepside cok guzel

      Sil
    3. ben bana yakin a101 de super bir teskilat kurdum daha magazaya gelmeden bana whatsup dan yaziyorlar ve ayiriyorlar 4 gun once gittigimde puzzle geldi dediler bende katalogda yok dedim yayinlanmadi bunlar dediler hemen satin aldim gidip sorsun arkadaslar

      Sil
    4. sevgili puzzle master size birsey sormak istiyorum yaklasik 15 yildir puzzle yapmaktayim evimde yuzlerce puzzle oldu eskiden cerceveletiyordum ama sonunda yer kalmayinca yapiyorum bozup tekrar kutularina geri koyuyorum bunlari dusuk fiyatla vermek istiyorum parasiylada sokak hayvanlari icin mama alicam elimde yurtdisindanda cokc buralarda olmayan Guney Koreden bile puzzle var yardimci olursaniz sevinirim

      Sil
    5. deryacım bu modellerden haberim yoktu.firma hiç duyurmadı çünkü.ben bi ilgileneyim bakayım,çok tşkler bilgi verdiğin için :)

      Sil
    6. kesinlikle ilginç bi durum açıkcası.. market insörtlerine daha çıkmadan...

      Sil
    7. deryacım ben dahil tüm puzzle camiası öyle gerçekten, evimiz yapılmış puzzle dolu. fakat önerebileceğim şu: yaptığımız puzzleları senin gibi yapıp bozduktan sonra kutusuna koyup uygun fiyatlı ikinci el statüsünde satmak.akıllı telefon uygulamaları zebramo dolap gibi satış platformları,sahibinden com gibi siteler..çogumuz oralardayız zaten.ama güney kore gibi farklı markalardan elinde puzzle varsa bana da görselleri gösterebilirsin bi ara..iletişim bölümüne gir,sitenin,geçerli bir e-mail adresi bırak..ulşırım sana :)

      Sil
  6. Kalitesi nasıl peki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siz sanırım bimdeki clemenentoni puzzlelardan bahsetmiyorsunuz.şoktaki puzlelardan yani monique markadan bahsediyorsanız,clementoniyle karşılaştırılamaz bile.çok düşük kalite.yukardaki yorumlarımı okuyunuz.

      Sil
  7. clementoni puzzleların kalitesi gayet tatminkardır.Bizi üzmez..25liraya kesinlikle değer.

    YanıtlaSil
E-posta Abonemiz Olun, Her Ay Düzenlenen Hediye Puzzle Çekilişine Katılma Hakkı Kazanın..!!

Değerli Yorumlarınızla Yapacağınız Katkılarınız İçin Teşekkürler.

Ad

DUYURULAR,13,EDUCA ''Life'' 24.000,3,EDUCA WildLife 33.600,2,GUERNICA,15,İLK PUZZLE,7,İZ BIRAKANLAR,4,KARGO VE PAKETLEME,1,KAYIP PARÇA,2,MERAK ETTİKLERİNİZ,15,NEON PUZZLE,40,NOSTALJİK PUZZLE'LAR,19,PUZZLE AKSESUAR,2,PUZZLE HABER,198,PUZZLE PEDIA,10,PUZZLE VİTRİNİ,181,RAVENSBURGER 32000,2,SİZDEN GELENLER,98,TAMAMLANMIS PUZZLE,18,
ltr
item
Puzzle Teacher : Clementoni Puzzle'lar 23 Aralık Çarşamba Bim Marketlerde..!!
Clementoni Puzzle'lar 23 Aralık Çarşamba Bim Marketlerde..!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZ72SSXBfWakn-ECpT9FPO_HBoqj5IY8X41YNI01H9FXIKraP-DUhnbPP09GUPnPEWaNewCtDIxN7IBKvQVHLgJqRkHSGEEVCIw5Dt2ZGmrLlr-YQHmwM5-KIoKRWQnLPsX7PtAIRGDNEw/w640-h200/10599070859314-horz.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZ72SSXBfWakn-ECpT9FPO_HBoqj5IY8X41YNI01H9FXIKraP-DUhnbPP09GUPnPEWaNewCtDIxN7IBKvQVHLgJqRkHSGEEVCIw5Dt2ZGmrLlr-YQHmwM5-KIoKRWQnLPsX7PtAIRGDNEw/s72-w640-c-h200/10599070859314-horz.jpg
Puzzle Teacher
https://www.puzzleteacher.com/2020/12/clementoni-puzzlelar-23-aralk-carsamba.html
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/
https://www.puzzleteacher.com/2020/12/clementoni-puzzlelar-23-aralk-carsamba.html
true
3289592439223607449
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Hepsini Göster Devamını Oku Cevapla Cancel reply Delete By Home Sayfa POSTS Hepsini Gör Sizin İçin Tavsiye Edilenler ETİKET Arşiv SEARCH Tüm Gönderiler İsteğinizle eşleşen herhangi bir gönderi bulunamadı Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content